Informatie voor de orkesten

Editie 2019:

New Orleansorkesten die in 2019 op ons New Orleans Jazzfestival willen optreden, kunnen dat via de E-mail met vermelding van de vereiste gegevens. (zie hieronder)
Klik hier voor een e-mail.

Vereisten:
- puur New Orleans stijl en opvatting
- inclusief prijsopgave
- passend binnen budget programmering (ter beoordeling van de Werkgroep Programmering)

Speelschema:

De deelnemende orkesten krijgen tijdig het speelschema toegestuurd. Dit schema is heilig en daarvan kan en mag niet worden afgeweken.

Aankomst en parkeren:

Aankomst per trein op station Oisterwijk. Uit het station linksaf de Spoorlaan op. Vóór Cultuurcentrum Tiliander rechtsaf de Tuinstraat in. Na 50 meter kom je op het Lindeplein.
Aankomst per auto: laden en lossen kan op het Lindeplein. Aanrijden via de Spoorlaan. Aan de rechterkant van Cultuurcentrum Tiliander de Tuinstraat inrijden. Na 50 meter linksaf Lindeplein op tot de ingang van Tiliander. Na laden en lossen direct auto wegzetten (wordt op bekeurd). Parkeren kan op de Spoorlaan ('n betaald Q-park en een vrij parkeerplaats daarnaast. Bij onvodoende ruim kan geperkeerd worden op het KVL-terrein. Voorbij het station het spoor overrijden direct rechts en direct linksom. Parkeerterrein aan de linkerkant. Zie tekening:

Begeleiding:

Elk orkest krijgt een vaste begeleider toegewezen. Deze koppeling verzekert het tijdig verplaatsen, opstellen, verzorging en nog andere zaken.